Втородивизионният Гьозтепе, чийто старши треньор е  Станимир Стоилов отпадна на 1/16-финал

...
 Втородивизионният Гьозтепе, чийто старши треньор е  Станимир Стоилов отпадна на 1/16-финал
Коментари Харесай

Воденият от Мъри Стоилов Гьозтепе отпадна от турнира за Купата на Турция

 Втородивизионният Гьозтепе, чийто старши треньор е  Станимир Стоилов отпадна на 1/16-финал в шампионата за Купата на Турция.  " Гьоз-Гьоз " напусна конкуренцията след загуба с 1:2 от елитния Коняспор като посетител. 

Отборът на българския експерт бе по-добрият на терена, като насочи 11 удара, от които 4 бяха точни, до момента в който " Орлите от Анадола " стреляха общо 9 пъти, като 3 от изстрелите бяха в очертанията на вратата. Притежанието на топката бе изравнено - 50%-50%.

През първото полувреме голове не паднаха, а при започване на втората част Мъри Стоилов пусна в игра някогашния централен бранител на ЦСКА 1948 Елитон.

Бразилският защитник изведе гостите напред в резултата след час игра. Той се нарежда съвършено в наказателното поле и с глава засече центриране на Давид Тияник от корнер, а благодарение на десния непряк дирек топката влетя в мрежата - 0:1!

Само четвърт час по-късно Коняспор стигна до изравнително попадение. Огулджан Юлгюн оползотвори асистенция на Лоука Прип и означи за 1:1. До края на постоянното време не паднаха повече голове и мачът влезе в продължения.

В добавеното време на първото продължение Коняспор стигна до цялостен поврат. Елитон почисти нескопосано топката право на крайници на Лоука Прип, който от дребен ъгъл я мушна сред краката на вратаря за крайното 2:1 и по този начин Гьозтепе отпадна.
 Мъри с финален трансферен ход през зимната пауза
Мъри с финален трансферен ход през зимната пауза

Ето кой иска
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР